Jurassic Park: Survival Duyuruldu

Universal, The Game Awards 2023 sırasında 1993 yapımı orijinal Jurassic Park filmine bu kez oyun formunda sürpriz bir dönüş yapılacağını duyurdu. Saber Interactive, Jurassic Park: Survival oyununu birinci şahıs hayatta kalma macerası olarak geliştiriyor.

Fragmanın büyük bir kısmı film serisinden sahnelere saygı duruşunda bulunan sinematik görüntülerden oluşuyor ancak 1:53’ten itibaren bazı alpha oyun görüntüleri görebiliyoruz.

Oyun, oyuncuları 1993 yapımı Jurassic Park filmindeki olaylardan kısa bir süre sonra Isla Nublar’da mahsur kalan InGen bilim insanı Dr. Maya Joshi’nin yerine koyacak. Tek oyunculu aksiyon-macera oyunu, oyuncuların adadan çıkış yolunu bulmaya çalışırken avlanan dinozorlardan kaçınmalarını sağlayan Alien: Isolation tipi bir deneyim gibi görünüyor.

Oyuncular, “her biri John Hammond’un vizyonuyla hayata geçirilen kendine özgü ve uyarlanabilir davranışlara sahip” birden fazla dinozor türüyle de karşı karşıya gelecekler.

Oyunun açıklaması şöyle: “Filmin ikonik dinozorlarını zekanızla alt edin, onlardan kaçıp kurtulun ve onlarla etkileşime geçin. Dünyaya gelmiş geçmiş en ölümcül yaratıklardan bazılarını alt etme yolculuğunda yoğun ve unutulmaz karşılaşmaları atlatmak için dikkat dağıtma ve gizlilik yoluyla yaratıcılığınızı kullanın. Parkı keşfedin ve tehlikeleriyle yüzleşin. Isla Nublar’da gizlenen birçok tehdide karşı akıllı çözümler bulmak için elinizdeki tüm kaynakları kullanın.”

Jurassic Park: Survival için henüz herhangi bir çıkış tarihi verilmiyor. Oyunun çıkacağı platformlar ise PC, Xbox Series X|S ve PlayStation 5 olarak açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir